Tuesday, 4 December 2012

Klekljani uhani in cvetka

Lotila sem se tehle uhanov, ker sem jih že tako dolgo gledala v knjigi in so se mi vedno zdeli tako lepi. Posebno mala drobcena okenca so me fascinirala. O ribici ne bom govorila, tu lahko kaj več pove ga. Marica, he-he!

Zdaj ko so narejeni, seveda vidim marsikatero začetniško pomanjkljivost - pri teh uhanih sem res začetnik.
In zdaj mi sploh niso več tako zelo lepi: pravzaprav lepi že, ampak ne vem, kdo naj bi jih nosil. Tako se mislim lotiti bolj sodobnih, kaj takega, kot sem označila na spodnji sliki. Ti bodo pa že bolj primerni za moji hčeri, pa tudi Urška je bila navdušena.
 
Pa še cvetka - moja prva samostojna cvetka! Na tečaju sem naredila tri, a se mi je zdelo, da je nikoli ne bom znala narediti sama. Dokler se mi ni prejšnji teden odprlo in sem tole cvetko naredila doma. Sem premišljevala, zakaj mi prej ni šlo: vsekakor me zelo moti neonska razsvetljava v razredu, kjer imamo tečaj, stolčki so seveda prenizki, imela sem pretanek sukanec za cvetko na punklju in sem morala neprestano prilagajati, ne pa da bi za začetek lahko klekljala lepo po papircu. No, naučila sem se vseeno - ju-hu!
Naslednja bo še lepša, potem pa začnem delati s svojimi rastlinsko barvanimi sukanci. To bo pa nekaj čisto posebnega - se že veselim.
 

 
 

No comments: